Onderhandel met kennis van zaken

(Dit is een DEMO-WEBSITE, inhoud en aanbod zijn fictief!)

Een eigendom kopen of huren? surf naar www.proxio.be

Ontdek hoeveel voordelen een expert ter zake oplevert wanneer je wil
kopen/huren en/of verkopen/verhuren

Sneak peek

Deerlijk, Schoolstraat 25 bus 5 € 250 000

Appartement Te koop

Prachtige ruime woning in Deerlijk

2 500 m² Ref.700011
München, SalzStraße 25 bus 5 € 250 000

Appartement Te koop

Sed rhoncus nibh dapibus lorem

2 500 m² Ref.1353644

Dit is een demo-website. Het aanbod en de inhoud zijn fictief.

Wenst u vastgoed in verkoop of verhuur te zien surf dan naar www.proxio.be

FORTISSiMMO is de enige echte CRM software voor de vastgoedsector en combineert deze vlekkeloos met de functionaliteiten van een gebruiksvriendelijke vastgoedsoftware. Wij staan steeds garant voor innovatie en laten u ook vooral kennismaken met de kracht van Sociale Media.

WEBDESIGN: Een doordacht webdesign om u tegen te zeggen, dat zijn de kenmerken van onze gespecialiseerde diensten inzake webdesign. Wij bieden u alvast de meest complete en succesvolle oplossing voor de vastgoedmakelaars en bezorgen u een professioneel webdesign.

Je wil kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe woning, maar je weet niet goed waar je allemaal op moet letten? Wat betekent de epc-score concreet? Hoeveel gaat een eigendom je exact kosten? Wat wordt dan je budget? Geen antwoord op al deze vragen? Stel al je vragen en meer gerust bij onze 12 experts.

Bekijk aanbod te koop

Je wil huren

Je bent op zoek naar je eerste eigen stekje? Of gewoon een nieuwe plek om te wonen? Je wil volledig proeven van de vrijheid die huren biedt, maar je weet niet waar je moet beginnen? Kom zeker eens met onze vastgoedprofessionals praten en wij vinden je ideale stekje.Vragen? Contacteer ons gerust.

Bekijk aanbod te huur

Je wil verkopen

Je wil wat vastgoed verkopen? Of een beleggingsgrond te koop? Ontdek bij onze dienstenpagina 'Verkopen/verhuren' zeker waarom je er goed aan doet om via een makelaar te werken. Heb je nog specifieke voorwaarden en wil je zeker alles eens goed doornemen voor je met ons in zee gaat? Contacteer ons voor een gratis afspraak.

Maak nu een afspraak

Je wil verhuren

Je wil een eigendom verhuren? Ontdek bij onze dienstenpagina 'Verkopen/verhuren' welke garanties en vooral het comfort dat wij bieden bij het verhuren van uw eigendom. Verhuur met zekerheid. Contacteer ons voor een gratis afspraak.

Maak nu een afspraak

5 experten staan voor u klaar om op zoek
te gaan naar het ideale eigendom

Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee

Registreer nu mijn zoekwensen